Wie zijn we?

Wie zijn we?

Vraag hier gratis je offerte aan

Wat kunnen we voor je doen?

Wat kunnen we voor je doen?

Waar vind je ons?

Waar vind je ons?

Naast jeugdbewegingen bedienen wij vooral sportclubs, bedrijven en overheden, maar ook talrijke particulieren vinden de weg naar ons voor straatfeesten, tuinfeesten, communiefeesten, verjaardagen, huwelijken of kinderfeestjes en slaappartijtjes omwille van onze voordelige prijzen.

Naast legertenten bieden wij ook enkele PVC feesttenten en circustentenaan en diverse toebehoren: verwarming voor in de tenten, veldbedjes, tafels en banken. Zoek je iets en vind je het niet op de site? Vraag ernaar, misschien kunnen wij je er wel aan helpen.

Het verhaal van LEGERTENT.be begint zowat halverwege de jaren 90. Chiro Sint-Lambrechts-Herk (of kortweg Chiro Herk) had in die tijd enkele tenten die ook regelmatig werden verhuurd. Dat groeide steeds verder uit door de enorme vraag vanuit jeugdbewegingen naar betaalbare slaaptenten voor hun zomerkampen. Uiteindelijk viel de beslissing in 2011 om met een bedrijf te beginnen. Het tekort aan slaaptenten voor jeugdbewegingen is zo groot dat dat enkel vanuit de bedrijfswereld kan worden aangepakt. LEGERTENT.be werkt hiervoor nog steeds intens samen met Chiro Herk.

Jeugdbewegingen uit BelgiŽ en Nederland zijn dan ook onze voornaamste klanten. Voor hen zijn ook speciale bivaktarieven voorzien, die hopelijk de komende jaren nog zullen kunnen dalen.

Legertent.be BVBA

Villersstraat 11a
B-3500 Hasselt

+32 (0)486 83 65 99
info@legertent.be

BE0842107775
973-0452663-95

A:


T:
E:

BTW:
ARGENTA: